Autorijschool Ambition Tilburg Welkom bij Autorijschool Ambition Tilburg

    Bel snel!   06 252 51 764
            Direct beginnen!

  • Subcribe to Our RSS Feed

Over ons

is al 6 jaar actief in Tilburg en omgeving. is gespecialiseerd in het geven van autorijlessen om je rijbewijs B te halen. Tevens kun je ook een spoedopleiding volgen.

Onze sterke punten:

  • Wij zijn een succesvolle en betrouwbare auto-rijschool. Wij bieden een degelijk opgebouwde rijopleiding volgens de CBR eisen.
  • Hoge slaagkans
  • Lessen mogelijk in verschillende talen. Rijlessen volgen in de weekend en in de avond zijn eveneens mogelijk.
  • Rijlessen van een vaste, geduldige en ervaren rij-instructeur.

PS. Onze taak is niet alleen om u te begeleiden naar uw rijbewijs. Nee, wij doen er alles aan om u zo op te leiden dat u veilig en zelfstandig deel kunt nemen in het hedendaagse drukke verkeer.

Spoedopleiding:

Autorijschool Ambition is ook gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen. Bij autorijschool Ambition kun je tussen de 10 en 15 dagen je rijbewijs halen! Dus wil jij in korte tijd je rijbewijs halen? Neem dan contact met ons op.

Opfriscursus

Autorijschool Ambition biedt ook opfriscursussen aan voor mensen welke in het verleden het rijbewijs hebben gehaald maar die om een of andere reden zich niet zeker voelen in het deelnemen aan het verkeer.

Lesauto:

VW_Golf_V

Autorijschool Ambition heeft Volkswagen Golf 5 als lesauto. Deze auto’s voldoen ruim aan alle basiseisen die het CBR en de BOVAG stellen aan een les auto. Deze auto’s zijn in het algemeen zeer handelbare auto’s.